Ontdek de buurtjes

De buurtjes van Locatie 3.0

Locatie 3.0 wordt een duurzame en gevarieerde buurt. Een levendig dorp in het groen, waar altijd wel wat te beleven valt. Verschillende projectontwikkelaars gaan er elk hun eigen deelbuurtjes realiseren met een grote diversiteit aan woningen in verschillende prijsklassen.

ViaNova, De Kiem en Zomerdijk in Locatie 3.0 Zuid zijn inmiddels uitverkocht. Maar de verkoop van de buurtjes Ent en BLOS in Locatie 3.0 Noord is inmiddels gestart!

Locatie 3.0 Noord

 

Ent

 

Ent

Laatste woningen beschikbaar! De woonderschone woningen in Ent worden gebouwd op een van de laatste velden, echt aan de rand van Schuytgraaf. Hier beleef je het groen in optima forma. Er komen Vrijstaande- en Hoekwoningen, 2-onder-1-kap woningen, (Patio)Bungalow, en Rijwoningen. Variatie genoeg!

Bekijken

 

Blos

 

Blos

Meer dan 50% van de woningen verkocht! 47 duurzame woningen op een prachtige locatie omgeven door groen. Hier wordt natuurinclusief gebouwd. Dit betekent onder andere groene gevels en groene daken op de bergingen. Maar ook nestvoorzieningen voor verschillende vogels, vleermuizen en egels. 

Bekijken

 

Overbos
 
Overbos

Binnenkort in verkoop en verhuur! Je zal maar gaan wonen in Overbos. Wat een geweldige buurt! Uniek voor Schuytgraaf, maar ook daarbuiten. Overbos is onderdeel van Locatie 3.0, een ruime en groen opgezette buurt waarbij duurzaam en comfortabel wonen perfect samenkomen. 

Bekijken

 

 

 

Locatie 3.0 Zuid

 

De Kiem
 
De Kiem

Uitverkocht. In ecowijk De Kiem zijn 77 energieneutrale woningen gebouwd. De buurt is ontwikkeld door kleine bouwpartijen die in teamverband collectief samenwerken. Elke groep bestaat uit gespecialiseerde, regionaal werkende bedrijven die duurzaam bouwen.

Zomerdijk
 
Zomerdijk

Uitverkocht. De kavels liggen aan de rand van het veld, met de tuinen aan het water. Alles is onder handbereik: openbaar vervoer, sportclubs, scholen en winkels. En ook het centrum van Arnhem ligt comfortabel dichtbij. Bovendien bent u met de auto zó bij de belangrijkste verbindingswegen.

ViaNova
 
ViaNova

Uitverkocht. ViaNova, bestaande uit 73 woningen, ligt in het midden van Locatie 3.0. Met het bos en het water vlakbij is ViaNova een geweldige plek voor kinderen om op te groeien. Er zijn woningen in verschillende groottes. ViaNova is ontwikkeld voor én door bewoners.

Footer/ /