Ent

#/ /

Woonderschoon Wonen

Bos, water, ruimte en veel aandacht voor duurzaamheid. Dat maakt wonen in Ent Woonderschoon. Deze duurzame, ruim bemeten woningen komen aan de noordkant van Schuytgraaf. Dit laatste stukje Schuytgraaf grenst aan het rivierenlandschap en een nieuw aan te leggen bos. Alles wat je nodig hebt vind je in de buurt. En de  Arnhemse binnenstad? Daar ben je met fiets of OV zo!

De woonderschone woningen in Ent worden gebouwd op een van de laatste velden, echt aan de rand van Schuytgraaf. Hier beleef je het groen in optima forma.  Er komen rij-, twee-onder-een-kap- , vrijstaande en levensloopbestendige woningen. Variatie genoeg!

De buurt wordt dubbel zo groen. In hart en nieren. Er worden rietkragen aangelegd, extra bomen geplant en wadi’s zorgen voor de opname van regenwater. Daar waar mogelijk worden voorzieningen gemaakt voor bijvoorbeeld insecten, vogels en vleermuizen. In de buurt is volop ruimte voor fietsers en voetgangers én elektrisch vervoer.

Je woont niet alleen aan en in het groen, maar iedere woning wordt volledig energie- en CO2 neutraal gebouwd. We doen dat bijvoorbeeld met behulp van goede isolatie, zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinunits en groene daken.

 

Bekijk de projectwebsite van Ent

#

Het wachten en verhuizen waard!

Nog even geduld. Eind 2022 verwachten we te kunnen starten met de verkoop van de eerste woningen. Als alles volgens planning verloopt worden die woningen in de eerste helft van 2024 opgeleverd.

Wil je tussentijds graag op de hoogte gehouden worden?

Meld je aan!

Footer/ /