Eerste reserveringen genoteerd voor alle woningtypes ecowijk De Kiem

Tijdens de startverkoop op zaterdag 22 april

Tijdens de startverkoop van de woningen in ecowijk De Kiem op zaterdag 22 april bleek er gelijke belangstelling voor alle woningtypes. Zo’n 100 bezoekers kwamen ’s middags naar Arnhem om zich (opnieuw) te oriënteren op duurzaam wonen in een autoluwe wijk met veel groen en gemeenschappelijke tuinen. Daaronder inmiddels voor de bouwteams al bekende gezichten, maar ook nieuwe.

Er zijn 25 serieuze belangstellenden voor De Kiem die hun reservering of optie voor de Ideale Woning, de E+ woning, Flexus en Bo Gro tijdens de startverkoop of al eerder lieten noteren. De 4 bouwteams hopen dat deze geïnteresseerden die de komende weken concreet omzetten in koop.

De startverkoop bleek ook het moment voor nieuwe bewoners om namen en adressen uit te wisselen en alvast het eerste buurtfeest te bespreken. Zo troffen de kopers van 3 Ideale Woningen elkaar, waaronder 2 directe buurvrouwen!

De bezoekers informeerden zich ook bij de stands van leveranciers van producten en materialen voor bouw, afwerking en financiering. De Kiem dankt Agrodome, Bluedec, Ekotex Wandafwerking, GTOP Trading, Leemproducten.nl, Straw Blocks Systems en Triodos Bank voor hun deelname. 

Heb je interesse in wonen in ecowijk De Kiem? Kies dan binnenkort je woning uit, want begin 2018 gaan we bouwen!

Blijf op de hoogte van de plannen voor Locatie 3.0. 

Schrijf je in!